Alltid kul med tips och råd

Det är alltid kul att få lite tips och råd från människor som man inte känner tycker jag. De kan ofta ha en mer objektiv syn på saker och ting eftersom de inte känner en. Jag fick rådet att läsa lite om hårvård på http://warehouse.no/ vilket ledde till att jag fick lite nya idéer gällande märken jag skulle vilja testa. Jag älskar att testa nya hårvårdsprodukter och jag lägger mycket pengar på just hårvård eftersom jag tycker att det är så kul. Jag byter ofta frisyr och färg, och jag har haft alla färger man kan tänka sig plus att jag haft så många olika frisyrer genom åren så att man knappast kan känna igen mig på alla foton.

Våga testa nya saker
Det är lätt att man blir lite mesig när det kommer till utseendet och man vågar mindre ju äldre man blir. Man blir bekväm och känner att det är lika bra att köra på det som funkat hittills, och varför laga något som inte är trasigt tänker man ofta. Men att våga chansa och göra något kul med håret brukar ofta kännas som en bra idé när man sedan ser resultatet.

Välj en bra frisör
Det finns ju exakt hur många frisörer som helst att välja mellan även i de mindre städerna. Att hitta en kunnig och proffsig frisör kan vara svårt, men det är verkligen värt all möda när man väl hittar rätt person för jobbet, även om det blir lite dyrare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *