Man kan göra mycket på egen hand, men det ska vara kul!

http://www.rokakrokagoka.se/roka/tobak/snussatser.html vittnar om hur mycket vi kan fixa med själva. Man kan göra eget snus, man kan brygga eget vin, man kan bygga ett eget hus, ja man kan göra typ allt själv. Det är kul att göra saker på egen hand så länge det sker på ett sätt så man inte känner sig tvingad. Överhuvudtaget är det viktigt att tänka efter så att man gör sådant som man gillar så att man inte tar på sig för mycket vilket är lätt hänt. Att göra för mycket gör att man bara blir trött och vresig, och då är det ju ingen mening med det där trevliga alldeles egna snuset man gjort.

Vissa saker är bättre att köpa färdigt
Man får välja bland allt det som kan göras själv alternativt köpas färdigt för att på så sätt hitta en bra balans som funkar för just en själv. Att bara göra själv blir tröttsamt, att bara köpa färdigt blir lite trist och i många fall mindre nyttigt, så lite av båda är det bästa. Så är det ju med det mesta, lite lagom är ofta bra även om det låter tråkigt.

Välj det som passar just dig
Vissa väljer kanske att baka allt bröd på egen hand, medan andra väljer att alltid måla och tapetsera på egen hand. Åter andra vill alltid laga all mat från grunden och andra vill alltid göra sitt eget snus. Välj ut sådant som passar just dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *