Städföretag i Borås, Alingsås och Göteborg

Det är numera lika vanligt att kunna beställa hushållsnära tjänster i mindre städer som i de större städerna. Via http://www.gotalandslokalvard.se/ kan man hitta träffar på sökorden städfirma Alingsås, vilket hade varit lite svårare förr då detta främst var vanligt i storstäderna. Götalands Lokalvård erbjuder många tjänster. De har kontorsstädning, industristädning, hemstädning, skolstädning, hotellstädning, butiksstädning, trappstädning, flyttstädning, storstädning, mattvätt, golvvård med mera. De täcker med andra ord allt man kan tänkas behöva när det kommer till städning.

Hemstädning
Detta är en privat service där man kan komma hem till ett nystädat hem alltid istället för att stressa med det själv om man har ett krävande vardagspussel som det är. Efter att RUT- avdraget kom att bli gällande kan man få skattereduktion för hushållsarbete enligt vad som kallas fakturamodellen. Detta innebär i korta drag att städföretaget ges möjlighet att fakturera endast 50 % av arbetskostnaden. Detta i sin tur innebär att arbetskostnaden för personen som köper denna tjänst halveras direkt på fakturan man får från städfirman.

Övrig service
Götalands Lokalvård AB erbjuder förutom städtjänster även andra tjänster så som golvvård, försäljning av kontors- och hygienmaterial och entrémattor. Golven kan lätt bli underhållna genom att Götalands Lokalvård AB kommer och tar hand om dem när det behövs. Genom underhåll förlänger man livstiden på golven och man påverkar även ytan på ett sätt så att golven blir mer lättskötta. De besitter både kunskapen och kan de rätta metoderna för att hålla era golv i perfekt skick. Det spelar ingen roll om det är golv i sten, klinker, trä, vinyl, plast eller något annat material. De kan hantera och sköta om alla sorters golv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *