Toka till det

För alla er som tycker om förkläden med tryckta halvnakna kroppar, skämtsamma underkläder, sugrör i form av snoppar, dildos i diverse utföranden, skämtsamma dörrhängare, gulliga fluffiga handklovar, kondomer som smakar den sortens tuggummi som barn äter och så vidare och så vidare så är detta sidan för dig! Gå till http://www.rokakrokagoka.se/ omgående! Här kan du finna alla dessa produkter och mycket mer därtill.

Presenttips
Gillar du inte den här sortens grejer kan det ändå vara en kul idé att köpa grejer härifrån för att skoja till det på någon fest eller så, kanske? Många tycker ju att dem här sortens produkter har humoristiskt värde, men ibland kan det vara lite svårt att få tag i. Här finns allting samlat på ett och samma ställe. Gillar man det ena på denna sida kan man vara relativt säker på att man gillar flera av deras produkter också då de följer en viss genre. Man kan även gå loss bland vattenpipor och el-cigaretter, vinsatser, snussatser och mycket annat!

För festen
Uppskattar man inte själv deras produkter kan man alltid köpa sånt här för att vara på den säkra sidan om man har fest där man är lite osäker på utgången. De säljer till exempel vissa sällskapsspel som kan vara kul om man får lite väl långa pinsamma tystnader på en hemmafest. Sugrören i form av en snopp funkar kanske på vissa tillställningar, men man bör nog inte ta fram dom på familjemiddagen med farmor, liksom. Eller det beror väl på farmor i och för sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *